Påmelding

Deltakelse i Prinsix utdanningsprogram avtales med din nærmeste leder. Det tilbys 2 sertifiseringsløp bestående av e-læring, klasseromskurs, innlevering(er) og eksamen (sistnevnte er frivillig).Ved påmedlding velger du sertifiseringsløp (sertifisert PL eller Sertifisert PM) og du vil da få tilgang til alt av materiell med unntak av anbefalt litteratur som må fremskaffes av deltakeren selv, se egen liste i menyen på høyre side.

Dersom du er tidligere sertifisert/deltatt i tidligere program åpnes det for å kunne delta på deler av sertifiseringsløpet, dvs de kurs som er gjenstående for å oppnå en sertifiseringstittel. Ta kontakt med Ilse Johansen eller Monica Økshaug hos Metier. Se forøvrig informasjon om OVERGANGSORDNING.

Ved påmelding/bestilling må du oppgi et unikt IO nummer (innkjøpsordrenummer) i tillegg til fakturamottak og din e-postadresse.

Etter at din påmelding/bestilling er registrert vil du få tilsendt ett brukernavn og passord som skal benyttes for pålogging til læringsportalen. Innloggingsboksen finner du på FORSIDEN.

Er du tidligere deltaker oppgir du ditt eksisterende brukernavn. Brukernavnet vil i de fleste tilfeller tilsvare din jobb e-postadresse, unntaket er de som selv har endret dette til en privat e-postadresse inne i læringsportalen.

Klikk her for å lese vår personvernerklæring