Eksamen nivå 2

PRINSIX nivå 2 kan gjennomføres med eller uten studiepoeng. Du velger selv om du ønsker å ta studiepoeng eller ikke, men det er en fin måte å formalisere kompetansen du har fått gjennom programmet. Totalt gir PRINSIX programmet 30 studiepoeng fra Gokstad Akademiet.

Dersom du har meldt deg på PRINSIX nivå 2 med studiepoeng vil du i løpet av kursløpet gjennomføre to eksamen og en prosjektoppgave som tilsammen gir 30 studiepoeng. For å se når eksamen er for din gruppe se kurskalender.

Påmelding til eksamen

Hvis du har meldt deg på et løp med studiepoeng er du allerede påmeldt eksamen. Dersom du er meldt på uten studiepoeng men ønsker å endre dette for å få studiepoeng ta kontakt med oss på e-post.

Praktisk info om eksamen
  • På eksamensdagen starter du eksamen i myMetier på det klokkeslettet som står i kurskalenderen.
  • Eksamen består av 75 multiple choice spørsmål
  • Du har 90 minutter til rådighet på å besvare oppgaven fra du trykker på start
  • Det gis karakterer fra A til F (hvor F er stryk) og bestått gir 15 studiepoeng
  • Du vil motta et foreløpig resultat på epost innen 2 uker etter eksamen
  • Etter avsluttet sensur vil du motta en karakterutskrift fra Gokstad Akademiet, normalt vil dette ta 8 uker etter fullført eksamen.
Opptakskrav

I forkant av eksamen må du fylle ut et kompetanseskjema og laste opp vitnemål i myMetier dersom du ikke har gjort dette tidligere. Skjemaet vil dukke opp på skjermen når du logger inn i portalen etter å ha meldt deg på eksamen. Husk å gjøre dette i god tid i før selve eksamen.

Alle skoler som gir ut studiepoeng krever at kandidatene har generell studiekompetanse eller realfagskompetanse for at de skal ha mulighet til å oppnå studiepoeng. Du vil bli bedt om å fylle ut kompetanseregistrerings skjema i myMetier og laste opp dokumentasjon på studiekompetanse. Du kan laste opp ditt vitnemål fra videregående eller høyere utdannelse (universitet/høyskole). Søkere som ikke tilfredsstiller opptakskravet for formell kompetanse, kan tas opp på grunnlag av tilsvarende realkompetanse dersom de er 23 år eller eldre i opptaksåret. Husk å fullfør skjemaet i god tid før eksamen.

Diplom/karakterutskrift

Etter avsluttet sensur vil du motta en karakterutskrift fra Gokstad Akademiet, normalt vil dette ta 8-12 uker etter fullført eksamen.Du vil motta e-post med informasjon om hvor du skal logge deg på for å finne din karakterutskrift når den er tilgjengelig.

Om du har spørsmål om eksamen ta kontakt med oss på e-post

 

 

Innlogging e-læring