PRINSIX nivå 2

PRINSIX nivå 2, gruppe 3

Oppstart for ny gruppe er ikke bekreftet, men det er allerede mulig å sette seg på interesselisten og søke om plass på gruppe 3. Hvis du skriver deg på listen vil du få beskjed på epost når kurskalenderen for ny gruppe er klart. Det vil også publiseres i kurskalenderen.

Fyll ut dette skjemaet for å søke om plass på PRINSIX nivå 2 - gruppe 3.

Når kurskalender er bekreftet vil det komme en søknadsfrist på gruppe 3. Når fristen er utløpt vil FMA fordele kursplassene og du vil få beskjed på e-post dersom du blir tilbudt plass.

 

PRINSIX Nivå 2 prosjektlederkurs

Kurset er tilpasset forsvarssektoren og PRINSIX prosjektmodell, og passer for deltakere fra alle etater. Etter fullført og bestått kurs vil den enkelte deltaker bli sertifisert som godkjent prosjektleder, og for de som ønsker er det mulig å tilegne seg inntil 30 studiepoeng gjennom Gokstad Akademiet. 

Vi gjør deg oppmerksom på at du må gjennomføre PRINSIX Nivå 1 (både M01 og M02) , for å kunne delta på PRINSIX nivå 2. Dersom du i løpet av våren 2023 har gjennomført M01 på FMA sin kursportal, må du gå videre og gjennomføre M02 før du er kvalifisert til PRINSIX nivå 2.

For å få oppgitt pris for nivå 2 ber vi deg ta kontakt med oss på academy@metier.no

For mer informasjon besøk Prinsix (fma.no)

 

Overgangsordning fra tidligere program/moduler.

PRINSIX utdanningsprogram har i løpet av 2023 gått gjennom en grundig oppdatering hvor noen av de tidligere kursmodulene er blitt fornyet og videreutviklet samt at noen nye moduler er lagt til.

Har du tatt enkelte moduler fra tidligere program, eller startet på nivå 2 tidligere og ønsker å fullføre PRINSIX nivå 2 nå er det mulig du kan få noen av modulene du har tatt godkjent som del av nytt kursløp.

Har du tatt moduler gjennom programmet til Forsvarsbygg gjelder det samme og det er mulig du kan få disse godkjent.

For å søke om å få tidligere moduler godkjent må du sende oss en e-post FØR du melder deg på PRINSIX nivå 2. FMA vil i samarbeid med Metier avgjøre hvilke moduler som blir godkjent.

Moduler gjennomført før 2015 blir ikke godkjent og må tas på nytt i sin helhet.

 

Innlogging e-læring