PRINSIX nivå 2

PRINSIX nivå 2 gruppe 1 - oppstart 19. september

Søknadsfristen for gruppen med oppstart i september er nå gått ut og det er ikke lenger mulig å melde seg på denne gruppen. Hvis du har søkt om plass vil du om kort tid får beskjed om du har blit tildelt kursplass

I forkant av samlingen 19. september må du sette av tid til å gjennomføre forberedende e-læringskurs.

 

Interesseliste gruppe 2

Oppstartsdato for neste gruppe er ikke bekreftet, men det er mulig allerede nå å skrive seg på interesseliste og søke om plass. Oppstartsdato vil bli publisert her og under kurskalender så snart det er bekreftet.

Fyll ut dette skjemaet for å søke om plass på gruppe 2.

 

PRINSIX Nivå 2 prosjektlederkurs

Kurset er tilpasset forsvarssektoren og PRINSIX prosjektmodell, og passer for deltakere fra alle etater. Etter fullført og bestått kurs vil den enkelte deltaker bli sertifisert som godkjent prosjektleder, og for de som ønsker er det mulig å tilegne seg inntil 30 studiepoeng gjennom SKEMA Business School. Kurset vil avsluttes våren 2024.

I forkant av samlingen 19. september må du sette av tid til å gjennomføre forberedende e-læringskurs.

Vi gjør deg oppmerksom på at du må gjennomføre PRINSIX Nivå 1 (både M01 og M02) , for å kunne delta på PRINSIX nivå 2. Dersom du i løpet av våren 2023 har gjennomført M01 på FMA sin kursportal, må du gå videre og gjennomføre M02 før du kan videre til PRINSIX nivå 2.

For å få oppgitt pris for nivå 2 ber vi deg ta kontakt med oss på academy@metier.no

For mer informasjon besøk Prinsix (fma.no)

 

Overgangsordning fra tidligere program/moduler.

PRINSIX utdanningsprogram har i løpet av 2023 gått gjennom en grundig oppdatering hvor noen av de tidligere kursmodulene er blitt fornyet og videreutviklet samt at noen nye moduler er lagt til.

Har du tatt enkelte moduler fra tidligere program, eller startet på nivå 2 tidligere og ønsker å fullføre PRINSIX nivå 2 nå er det mulig du kan få noen av modulene du har tatt godkjent som del av nytt kursløp.

Har du tatt moduler gjennom programmet til Forsvarsbygg gjelder det samme og det er mulig du kan få disse godkjent.

For å søke om å få tidligere moduler godkjent må du sende oss en e-post FØR du melder deg på PRINSIX nivå 2. FMA vil i samarbeid med Metier avgjøre hvilke moduler som blir godkjent.

Moduler gjennomført før 2015 blir ikke godkjent og må tas på nytt i sin helhet.

 

Innlogging e-læring